Halv pris på medlemskap!

07.08.2024

Fra og med 15. august er det halv pris på medlemskap ut 2024. Enkeltmedlemskap koster nå kun 207 kroner (ordinær pris 415 kroner).

Det lønner seg å være medlem i Psoriasis- og eksemforbundet (PEF). Hvis du ikke er medlem enda, kan du raskt og enkelt melde deg inn nedenfor. 

MELD DEG INN HER

Her er seks grunner til hvorfor du bør melde
deg inn i PEF:

  1. Fellesskap med andre: Psoriasis- og eksemforbundet tilbyr et sterkt fellesskap der medlemmene kan erfaringsutveksle, støtte hverandre og føle seg mindre isolerte i møte med sine utfordringer.
  2. Informasjon og ressurser: Som medleme får du tilgang på ekslkusivt innhold på nettsiden og magasinet Hud & Helse. Her finner du informasjon om behandlingsalternativer, mestringsteknikker, forskning og andre relevante emner knyttet til hudsykdom og psoriasisartritt.
  3. Rådgivning: PEF har ansatte som kan gi råd om behandlinger, livsstilsendringer og å mestre livet med psoriasis, eksem, hidradenitis suppurativa (HS), psoriasisartritt og kronisk urtikaria.
  4. Aktiviteter og arrangementer: PEF arrangerer ulike aktiviteter, konferanser og seminarer som gir medlemmene mulighet til å lære mer, dele erfaringer og knytte kontakter. I oktober gjennomfører vi fagkonferanse i Oslo. 
  5. Påvirkning: Som medlem kan du være med på å påvirke helsepolitikken og arbeide for bedre forståelse og behandling av psoriasis og eksem både lokalt og nasjonalt.
  6. Mulighet til å bidra: Som medlem får du også muligheten til å bidra til organisasjonen ved å delta i frivillig arbeid, bidra med din kunnskap eller delta i kampanjer og prosjekter.

MELD DEG INN HER

Tilbake